[edició 1999] [altres edicions: www.enespiral.net ]  [enespiral@correu.vilaweb.com ]
Xarxa en espiral: www.enespiral.net


En espiral 

Connexions - Divagacions

Edició 1999

Incommensurabilitat Afectiva

Text escrit a la manera irònica dels pseudònims de Kierkegaard. La seva veritat no es troba en la literalitat; cal llegir-lo de biaix. Malgrat que fou un intent de comunicació indirecta en una situació concreta, potser sigui d'interès fora d'aquella - al capdavall,  la  mediació cultural i  lingüística dels afectes pot afectar-nos a cadascú de nosaltres en algun moment o altre, per poc que les circumstàncies ens facin trontollar una mica cap als  marges del jo social.

 

(Pensar)

Text escrit ara fa uns anys, rescatat d'entre els papers.

Tesis (nietzscheanes) sobre la veritat i la mentida

És un intent d'exposar more geometrico les idees d'un text primerenc de Nietzsche. La formulació de les tesis és de Josep Ma Casasús i Rodó; la resta són citacions de Nietzsche.

(Versió reduïda HTML per imprimir)

Text complementari: Mossegar (Nietzsche i els Baga)

Fragments de l'epistolari entre Ramon Sarró Maluquer i Josep Maria Casasús, a propòsit del mossegar en Nietzsche i entre els Baga (Guinea-Conackry).

Ritmar l'ànima (TAI 4)

És un text que va servir de base per a una curta presentació oral  en el  TAI  (Taller Artístic Interdisciplinari ) de l'any 1999. El TAI és organitzat annualment per l'Escola d'Arts de Terrassa, el Conservatori Municipal de Terrassa i la seu terrassenca de l'Institut del Teatre. Aquell any tenia com a fil conductor: ritme, aire, cadència, temps. Aquest escrit també ha estat publicat en el Quadern TAI nº 4. 

 

 


Envia els teus comentaris a  enespiral@correu.vilaweb.com
 

Inici